Harta Interaktive

 Muzeu Kombëtar “Gjergj Kastrioti” dhe Muzeu Etnografik, Kalaja e Krujës

Na Kontaktoni

Drejtor:  Mehdi Afizi Cel: 0692156764 Tel. 0511 22225 Email: muzeu.gjkskenderbeu@yahoo.com Oraret: Muzeut Etnografik: 09.00 – 16.00 Muzeu Skenderbeu: 09.00-13.00 dhe 15.00-18.00

Rreth Nesh

Muzeu Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu i njohur edhe si Muzeu i Skënderbeut dhe Muzeu i Krujës, ndodhet në Krujë dhe është një nga më të vizituarit në Shqipëri. Përurimi i muzeut është bërë më 1 Nëntor 1982 në kështjellën e…